mobieleborden

Mobiele hondenpoepborden voor u en door u!

 

Het is klaar en duidelijk, de Middelkerkenaars zijn de hondenpoep op de straten ‘strontmoe’. Dat leiden we af uit de vele binnenkomende klachten en likes op onze sensibiliseringscampagne rond hondenpoep. Daarom wil burgemeester Janna Rommel-Opstaele extra middelen inzetten om het probleem aan te pakken. “Het zijn onze inwoners die de ogen en oren van het bestuur zijn in de straten van Middelkerke.”

 

-De burgemeester en de preventiedienst vragen jouw hulp! -

 

“Ik wil aan alle inwoners vragen om hun steentje bij te dragen in de strijd tegen hondenpoep op straat” vertelt burgemeester Opstaele. “Door in te zetten op deze campagne proberen we inwoners te sensibiliseren en bewust te maken dat hondenpoep op straat veel mensen stoort. Ik besef maar al te goed dat vele hondenbezitters liefde en vriendschap krijgen van hun trouwe viervoeters. Toch zijn ook zij het met mij eens dat propere voetpaden zorgen voor een mooier straatbeeld.”

 

Ben je het stront moe om in jouw buurt overal hondenpoep te moeten ontwijken? Stuur dan een mailtje naar: onthaal@middelkerke.be en vraag een mobiel hondenpoepbord aan. Dit bord zal gedurende 14 dagen op het gevraagde adres geplaatst worden. Daarbovenop zal de preventiedienst jouw buurt extra in de gaten houden. Wangedrag kan een boete opleveren tot €350 euro.

Neem het heft in eigen handen voor een propere en veilige buurt en participeer mee tegen hondenpoep.

 

Laat je stem horen & word lid van Open Vld

OpenVld Middelkerke - mariodeclerck@telenet.be